F-Rallisarja

Uutiset

”Roketti” on osa Suomen arvostetuinta rallisarjaa….


16.06.2016

Tervakosken UA:n juhlakilpailu Black Rocket Ralli 2016 on saanut kunnian olla myös osana vanhaa, mutta uudella nimellä tapahtuvaa F-Rallisarjaa.Nimenmuutoksesta huolimatta tuo sarja on edelleen yksi kovimmista ja suosituimmista kilpasarjoista maassamme.Siirsimme joka toinen vuosi järjestetyn rallimme ajankohtaa vuodella arvostaaksemme Tervakosken UA:n 40-vuotista taivalta.

Järjestäen hyviä kilpailuja ralleissa ja myös samaan aikaan auttaen muita seuroja järjestelyissä erilaisissa kisoissa, pieni seuramme on omalla työpanoksellaan saavuttanut sen arvostetun aseman, jonka ansiosta olemme saaneet järjestettäväksemme myös tämän 2016 F-Rallisarjan osakilpailun.

Tervakosken UA tulee taas panostamaan siihen, että kisasta tulee ennenkaikkea kilpailijoille, mutta myös katselijoille, täyspainoinen rallitapahtuma, jossa reilu kilpailuhenki yhdistyy tosissaan järjestelyporukan työn tuloksiin. Toivottavasti kisamme uudet erikoiskokeet ja uudentyyppinen kisakeskus kohtaavat koko ralliporukan positiivisella tavalla. Toivotamme kaikki ralliharrastajat, kilpailijoina tai yleisönä, mukaan Tervakoskelle. Kisakeskus on varmaan tunnettu monille…. lasten vanhempina paikalla olleina. Kisakeskus kun on tuo Tervakosken Puuhamaa.


Tervetuloa!


Black Rocket Rallijärjestelytoimikunta

 

Kuva: Hallitseva mestari Tero Salminen jatkaa piikkipaikalla neljän osakilpailun jälkeen. (Marko Kyöstilä)


Takaisin uutisiin