F-Rallisarja

Uutiset

Ari-Matti Rikkisen akut ovat ladattu ja motivaatio on korkealla - Incarit puheen kanssa - pimeeseen ajetaan!


31.12.2016

Ari-Matti Rikkinen oli ensimmäinen, joka lähetti tiedotteensa. Niitä julkaistaan. Annetaan Ari-Matin kertoa suunnitelmistaan:

 

Ensi vuonna ajamme F-Rallisarjaa. Sellainen muutos tehtiin, että siirryttiin yleiseen luokkaan, kun tuo A-junnujen vauhti ei enää kehitystä tuonut. Viime vuonnakin piti ajella satunnaisia kisoja, mutta tavoite vaihtui sitten ihan kunnolliseksi välivuodeksi. Kisoja kyllä käytiin katsomassa, että näkee tuon muiden vauhdin vähän paremmin. Vähän tuli takki täyteen koko lajia, tai lähinnä noita kaikkia turhia ylimääräsiä juttuja. Kuten kilpailukatsastuksia, liikennekatsastuksia yms. lippulappujen täyttelyitä. Ajaminenhan on aina kivaa, mutta Kiteen F-cupin jälkeen sekin alkoi tuntua jo vähän pakkopullalle, eikä ollut hauskaa enää. Nyt on kuitekin akut ladattu ja virtaa riittää taas lähteä puuhailemaan entistä isommalla vaihteella näitä kuvioita. Itseluottamus on haettu kuntoon virtuaali-rallipeleillä, Varsinkin kun toinen jalka on niissä piireissä tiukasti kiinni maailman top10-listalla.

 

Sen verran ensikaudesta, että Liminka jää kyllä suosiolla ajamatta. Siihen on omat syynsä mistä Trafi kyllä saa parhaat pisteet kisabudjektin viemisellä. Muissa kisoissa olisi tarkoitus olla mukana, ja testit alkaa heti kun kelit sallivat. Limingan väliin jääminen ei haittaa henkisesti kyllä mitenkään. Kisa on kaukana ja sieltä pohjosesta ei ole kuin kaksi koneremonttia muistona. Muutenkin sarjassa ei mielestäni tarvitsisi ajaa kuin 2 talvirallia. Tavoitteet ovat ensikaudessa ja tämä kausi vähän haistellaan parempia teitä sekä muiden kuljettajien vauhtia. Vaikka sitä kokoajan on tehtykkin, ei voi silti tietää paljon lähtönumero vaikuttaa ajoissa. Toki kun kalenterissa lukee ralli, ei sinne lähetä vain ajelemaan vaan ajetaan sellai kuin "kulho päässä" kuuluu ajaa.


Ensi vuonna Incaarit tulevat sitten puheen kera jolloinka fanit sekä muut seuraavat tahot näkevät puhdasta urheilua, eikä huijaamista.

 

Kuva: Ari-Matti Rikkisen kausi alkaa Heinolasta.


Takaisin uutisiin