F-Rallisarja

Uutiset

Baarmanilla ikä riittää senioreihin


09.12.2019

Espoon Motorsport Clubin Bjarne Baarman valitsi ensi kauden sarjakseen F-rallisarjan seniorit. Ikää Kauniaisissa asuvalla myyntialalla operoivalla Baarmanilla on 45 vuotta, joten hän on ikään kuin juniorina senioreissa, joissa varmuudella ajaa myös 70 vuoden rajapyykin ylittäneitä.

 

Baarman kertoo, että autourheiluun on ollut aina.

– Mieli on tehnyt mukaan aina, mutta vasta 2008 oli mahdollisuus hankkia ensimmäinen kilpuri. F-Cup/rallisarjasta on kokemusta parin kisan verran vuodelta 2013. Kokemukset rajoittuivat kahteen keskeytykseen teknisen vian takia ja sarja jäi silloin kesken. Muistoihin on myös piirtynyt, kun Jämsässä pyörähdettiin 360 astetta. Siitä sukellettiin syvälle hankeen ja sitten odoteltiin huoltoa lumisessa Jämsän maastossa, naureskeli Baarman.

 

 

Nyt Baarman lähtee mukaan etuvetoiselle Civicillä.

– Nyt pitäisi sitten päästä maaliinkin kisoja ja ajella myös vauhdikkaammin. F-rallisarjaan halusin lähteä, kun sarja kiinnostaa. Sarjan organisaatio on hyvällä tasolla ja näkyvyys taattua. Nämä asiat takaavat hyvä kokemuksen ja mielenkiintoisia kisoja.

 

– Tavoitteeni ovat, kuten jo edellä mainitsin, varsin maltilliset. Maali, pisteet ja ennen kaikkea, että vauhtini paranee. Talvikisat kisoissa on vielä enemmän parannettavaa kuin sorakisoissa. Tällaisessa sarjassa löytyy aina joku, jonka kanssa saa aikaiseksi koko kauden kestävän mukavan väännön. Myös palkinnot ja osakilpailuissa ovat hyvät järjestelyt, jutteli Baarman.

 

Baarman kiittelee Seppo Korhosta.

– Seppo on aina avulias ja valmis auttamaan myös kisojen ulkopuolella. Nyt on kiva haastaa Seppo mukaan ja katsoa pysyykö sitä kokemuksen perässä ollenkaan.

 

Baarmanin menoa vauhdittavat Uudenmaan Lattiapinnoite Oy, Zaidan´s Topworks, Cornerstone sekä Floorjoint Oy (liikuntasaumat) ja edesottamuksia voi seurata facebookista; BB Sport ja instagramista floorjoint motorsport


Takaisin uutisiin