F-Rallisarja

Uutiset

Cup-palkinnot jaettiin AKK:n mestarien illassa Lahdessa


13.01.2020

Ville (vas.)  ja Matti Puumala olivat kauden 2019 tuplamestareita, tässä he ottavat vastaan Tulokas-Cupin mestaruuden ja samalla Toni Gardemeisterin lahjoittaman kiertopalkinnon, josta kamppaillaan myös tänä vuonna (Kuva Toni Ollikainen)

 

AKK:n perinteikästä palkintogaalaa, Mestareiden Iltaa, juhlittiin noin 1250-päisen vierasjoukon voimin Lahden Messukeskuksessa. Mukana olivat tietenkin myös F-rallisarjan menestyjät.

Kuvia klikkaamalla niistä saa isomman.

 

Yleisen luokan menestyjät: Vasemmalta hopeamitalistit Miika Leinonen ja  Juha-Pekka Suuronen (kuljettaja), mestarit Jarno Mannertie ja Petri Vihervuori (kuljettaja) sekä pronssimitalistit Jussi Nordberg (kuljettaja) ja Sami Myyrinmaa. (Kuva Toni Ollikainen).

 

Kaksivetoisten nuottisarja; Vasemmalta Hopeamitalistit Tapio Järvi ja Markus Hellström (kuljettaja), mestarit Marko Haapsaari (kuljettaja) ja Janne Pasenius sekä pronssimitalistit Jaakko Ollikkala (kuljettaja) ja Mikko Heikkilä. (Kuva Toni Ollikainen).

 

Nelivetoisten nuottisarja:  Vasemmalta hopeamitalisti Jari Kuikka (kuljettaja), mestarit Tomi ja Jari (kuljettaja) Puntanen sekä pronssimitalistit Aki Maaranen ja Pekka Karjalainen (kuljettaja). (Kuva Toni Ollikainen).

 

Juniorit: Vasemmalta hopeamitalistit Kristian (kuljettaja) ja Valtteri Nieminen, mestarit Matti ja Ville (kuljettaja) Puumala sekä Eetu (kuljettaja) ja Petri Kainulainen. (Kuva Toni Ollikainen).

 

Original-Cup: Oikealta mestarit Tomi Mäkinen (kuljettaja) ja Janne Heinonen. (Kuva Toni Ollikainen).

 

 


Takaisin uutisiin