F-Rallisarja

Uutiset

Dragon Teamin junnukuski Juha-Mikael Hannula


06.11.2017
Dragon Teamin junnukuski Juha-Mikael Hannula

Laihian UA:n Juha-Mikael Hannula oli vahvasti ajamassa viime kuussa Lapualla B-junnujen korkeinta pistesaalista, mutta päätöspätkän ulosajo keskeytti matkan teon ja pisteitä nolla. Nyt tulevalle kaudelle Hannula lähtee kisaamaan EPUA:n Jussi-Pekka Tiilikan kanssa, joka luotsasi siskonsa Sanna-Kaisan tällä kaudella naisten Cupin voittoon.

 

36-vuotias Hannula asuu nykyään Seinäjoella ja yrittäjä. Kovana myyntimiehenä tulee heti kehotus.

– Mulla on semmoinen Lakeuden Puhdistuspalvelu Oy, joka tekee kiinteistö- ja toimistosiivouksia ja lisäksi mm. saneerauksia, kattopesuja, jne. Käy tsekkaamassa nettisivulta www.lakeudenpp.fi, olisiko meillä jotain teille tarjottavaa.

 

 Joskus kisa päättyy ulosajoon....

 ja taas...

Rallit kiinnostivat miestä sammuttimen kokoisena.

– Lapsesta asti olen seurannut rallitouhua. Olin aina menossa kisoihin, jos vaan joku otti mukaan. Joskus sitten olin väsyksissä, että minut pitää kantaa takasin autolle, naureskeli Hannula.

Murrosiässä sitten rallitouhujen tilalle tuli muuta mielenkiintoista.

– Juu ne eivät liity autourheiluun, joten jätetään ne väliin, muutti Hannula puheenaihetta ja jatkoi, sitten Hiipakan Joni lähti ajamaan Äffää 2013, lähdin katsomaan Lahden kisaa. Se oli sitten menoa.

Hannula kysyi Hiipakalta, joko tämä tohtisi ottaa kartturikseen.

– Sehän sopi Jonille. Pari vuotta ajeltiin, mentiin mettään, missä milloinkin. Pirun mahtavaa aikaa, vieläkin menisin kyytiin istumaan, jos joku huolisi.

Mieli teki myös ratin taakse.

– Lopulta tuli päivä, jolloin ajattelin hommata auton ja ylläri nopeasti. Hommasin Escortin ja ehtinyt ajaa kuin maksimissaan 400 metriä, kun se hajosi. Myin sen Jonille ja viikon päästä hankittiin Sivusen Petriltä BMW M3. Sillä on nyt yritetty ajaa, mutta kausi meni niin penkin alle, kun vain voi mennä. Välillä kiusasi tekniikkamurheet, välillä tie ei riittänyt ja välillä ei puolestaan vauhti riittänyt. Ei saatu vissiin yhtään pistettä sarjassa, en ole viitsinyt katsoa.  (Mutta, minäpä lasken pisteitä ja voin vahvistaa, että sarake näyttää nollaa). Mutta hauskaa olemme pitäneet, toki olisihan se kiva joskus tulla voittajana maaliin ja antaa huollollekin hyvä mieli. Tässä kohtaa iso kiitos huollolle, että olette jaksaneet mukana ja hakeneet meidät metsästä ja myös Jonille iso kiitos tallihommista, kiitteli Hannula.

 

Minä Maikkeli ja Joni

  .... ja sitten taas toisin päin.

 

Miksi valitsit juuri F-rallisarjan?

– Tallikaverikin ajaa samaa sarjaa, eikä mulla ole juuri mitään moitittavaa. Mukavaa on ollut ja sieltä hyviä uusia kavereita, joiden kanssa olen pitänyt yhteyttä. Mukavat muistot edellisiltä kausilta ovat lähinnä Jonin kanssa yhteisiä. Kovaa on menty, ajettu pohja-aikoja, mutta usein ollaan oltu myös puskassa, hyvinä muistoina kirjaan kaiken. Ensi kaudelta toivon kuitenkin vähän parempaa. Tekniikkamurheet saisivat jo jäädä taakse ja tavoite on päästä sarjassa podiumille.

 

Hannulan terveisit kilpakumppaneille.

– Terve rallikaverit tutut ja vielä tuntemattomat. Lähtekäähän yrittää ottamaan päänahkaa Maikkelilta ja J-P Tiilikalta. Saatais kunnon kapinat aikaiseksi.

 

 Dragon Team valmiina koitoksiin Lapualla.

 

Hannulan menoa vauhdittavat:

Lakeuden Puhdistuspalvelu Oy, PMW-Control Oy, Bayercar Oy, TK-Talouspalvelu Oy, JK-Talouspalvelu Oy, Motoforest Oy, LVI-Automation, Viitaniemi Oy, Luotto Huollot Oy, Lillivaaput, Nuohous ja Ilmastointi Tohtorit Oy, Jurvan Koneistus Oy, JMH Pesupalvelu, LS-Paino sekä Rengasmesta.

 

 

  Ihanat pikku-fanit muistivat kakulla tyylikkäissä takeissaan ja pipoissaan.  

 

Kiitos oma tiimi ja fanijoukot!!!

 

Pääkuva: Mikael Hannula oli jo Toivakassa matkassa ensi kauden kartturinsa Jussi-Pekka Tiilikan kanssa. Tässä lennetään Ruuhimäessä. (Kuva Marko Kyöstilä). 


Takaisin uutisiin