F-Rallisarja

Uutiset

Ei tarvitse olla nopein voittaakseen 5.500€:n trailerin – eikä saadaaksen 250€ puhtaana käteen


17.01.2019

Arvottava traileri oli näytillä F-rallisarjan osastolla Hanaa-Expossa.

 

Ilmoittaudu F-rallisarjaan heti ja osallistu avauskisaan, niin saat ensimmäisen arpalipun, jolla voit voittaa 5.500 euron arvoisen umpiautonkuljetustrailerin. (Huom! ilmoittautuminen päättyy ti 22.1.2019 klo 23.59 sekä avauskisaan että F-rallisarjaan, jos haluaa olla arvonnoissa ja pisteiden keruussa. Toki sarjaan voi ilmoittaua 12.2. mennessä, mutta avauskisasta ei silloin saa arpalipuketta).

 

Heinolan UA yhteistyökumppaninsa WestMacin kanssa tarjoaa F-rallisarjalaisille lisäporkkanaa. He arpovat oman Jari-Pekka rallinsa yhteydessä Talas -merkkisen umpiautonkuljetustrailerin, joka arvon on 5.000 euroa. Arpoja pääsee keräämään heti ensimmäisestä osakilpailusta lähtien.

– Jokainen sarjaan ilmoittautunut kilpailija saa yhden arpalipukkeen per startattu osakilpailu (Hankasalmi, Kuhmoinen, Toivakka). Meidän omassa kilpailussa Jari-Pekka rallissa jokainen startannut kilpailija saa sitten kaksi arpalipuketta. Arvonta suoritetaan rallimme palkintojenjakotilaisuudessa, kertoi Heinolan UA:n Kari Kukkamäki.

 

Hiipakka pistää tonnin jakoon

Joni Hiipakka ja yhtiönsä PME-Control Oy haluavat olla mukana kehittämässä ja tukemassa F-rallisarjaa tonnilla. Arvomme kaikkiin neljään F-rallisarjan yleiskilpailuluokkaan 250 euroa puhdasta rahaa eli yhteensä 1000 euroa on jaossa. Yleiskilpailuluokat ovat yleinen, seniorit, juniorit ja nuottiluokat, selventää Joni Hiipakka ja jatkaa, arvonta suoritetaan 23.2.2019 Kuhmoisten Sorarallin palkintojenjaon yhteydessä kaikkien F-rallisarjaan vuonna 2019 osallistuneiden kesken.

 

Nyt vaan heti ilmoittautumaan F-rallisarjaan ja ottamaan koppi 250 eurosta, toivottaa Joni Hiipakka

 

ps. Sarjapalkintojen summathan määräytyvät sitten menestyksen pohjalta, sitä enemmän siellä jaossa, mitä sarjoihin osallistuu.


Takaisin uutisiin