F-Rallisarja

Uutiset

F-rallisarja 2020 näkyy kilpailupäivinä entistä enemmän


27.11.2019

F-rallisarja panostaa ensi kaudella kilpailupäivän tapahtumiin enemmän kuin aiemmin. Sarjan tiedottaminen jatkuu ennakkoon vanhaan malliin, mutta hieman aikaisempaa tuhdimpana. Jorma Mikkolan lisäksi aikaisemmin avustajana mukana ollut Jani Seppälä vahvistaa nyt kokoonpanoa toisena tiedottajana ja on mukana kilpailupaikoilla kisapäivinä.

 

 Jani Seppälä

 

Jani on ollut mukana monessa keitossa lähivuosina ja hankkinut kannuksia kilpailujen tiedottajana lähinnä Päijät-Hämeen suunnalla, sen lisäksi hän toiminut Hanaa-lehden avustajana sekä vastannut eri kilpailijoiden tiedottamisesta mm. Suomen mestari Sami Pajarin vain päällimmäiset tehtävät mainittuna. Musiikkitapahtumissa toimintakaan ei ole vierasta, joten mottona toimiikin hyvin "Rock'n Roll ja ralli takaavat svengin".

 

 Timo "Tinke" Nikkilä

 

Jani lisäksi remmiin astuu Urajalan Vlog-mestari Timo Nikkilä. Autourheilupiireissä paremmin nimellä Tinke tunnettu on Janin tapaan intohimoinen autourheilumies. Nelikymppinen hämäläinen on parin viime vuoden ajan toteuttanut youtubessa RalliVLOG-videoita. Vuonna 2012 urheilutoimittajaksi valmistutunut Tinke tulee tekemään haastatteluja kisapäivinä ja välittää jo ennakkoon tunnelmia mm. Hanaa-Exposta ja viralliselta testipäivältä 5.1.2020 Keuruulta.

 

TV-toteutuksista vastaa ensi vuonna edelleen Arto Syynimaa ja BV-Team tehden koosteet jokaisesta kisasta.

 

 

Tervetuloa Expoon tutustumaan ensi vuoden kuvioihin.


Takaisin uutisiin