F-Rallisarja

Uutiset

F-rallisarja jatkuu 9.9. KaakkoisRallilla


21.08.2017

KaakkoisRalli ajetaan 40 vuotisjuhlakilpailuna lauantaina 9.9.2017 Virolahden ja Miehikkälän alueella, järjestävinä seuroina Haminan seudun ja Kotkan Urheiluautoilijat. 


Pitkän historian omaavaa KaakkoisRalli on ollut Kaakonkulman oma ralli vuodesta 1977. Ensimmäisen KaakkoisRallin 10. – 11.9.1977 lähtö oli Haminan ammattikoululta ja erikoiskokeita oli 11 Vehkalahden, Miehikkälän, Luumäen ja Virolahden alueella. Vuosien mittaan ovat Kaakonkulman tiet tulleet tutuiksi mutta vielä ajamattomiakin teitä löytyy.


F-Rallisarjan osakilpailun kilpailukeskuksena toimii Harjun Oppimiskeskus (Tallitie 66, Ravijoki), jonka alueelle eri toiminnot sijoittuvat. Erikoiskokeet ovat vauhdikkaita teiden vaihdellessa isosta valtion tiestä pienempään yksityistiehen. Ratamestarit ovat tehneet hyvää työtä, reitti on varmasti mielenkiintoinen ja haastava. 

Huom! Ilmoittautumisaika päättyy ti 29.8.2017 klo 21.00.


Perinteisten pokaalien lisäksi palkintona Motonetin lahjakortteja. Mielenkiinnolla seuraamme, vieläkö löytyy kilpailijoita, jotka ovat osallistuneet ensimmäiseen KaakkoisRalliin vuonna 1977 tai kilpailijoita, jotka ovat osallistuneet kaikkiin KaakkoisRalleihin.


KaakkoisRalli toivottaa juuri sinut tervetulleeksi joko kilpailemaan tai katsomaan rallia. 

 

Kuva: Jari-Matti Tiilikka ajoi voittoon kesän avauskisassa Toivakassa. (Marko Kyöstilä)


Takaisin uutisiin