F-Rallisarja

Uutiset

F-rallisarjan ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 24.1.2017 klo 21


21.01.2017

Vuoden 2017 F-rallisarjan ilmoittautumisaika päättyy samanaikaisesti, kun sarjan toisen osakilpailun Heinolan UA:n järjestämän Jari-Pekka Rallin ilmoittautuminen umpeutuu eli tiistaina 24.1.2017 klo 21, sen jälkeen sarjaan ei voi enää ilmoittautua.

 

F-rallisarjassahan on vielä jäljellä viisi osakilpailua, joten vaikka tulet mukaan vielä tässä vaiheessa, voit edetä mestaruuteen vaikkapa maksimipistein. Tarjolla on hienoa osakilpailuja. Helmikuussa ovat vuorossa siis Jari-Pekka Ralli Heinolassa 4.2. ja kolme viikkoa myöhemmin Kitee Ralli 25.2.

Kesällä ensimmäisenä on Toivakka Ralli 17. kesäkuuta Toivakka Ralli, missä huhujen mukaan todella paljon uutta. Sarja jatkuu kesätauon jälkeen Kaakkois-Suomessa Miehikkälässä 9.9. KaakkoisRallilla. Sarja päättyy sitten lokakuun 15.päivänä Lapulla, missä ajetaan Lapua Ralli.

Sarjassa on siis pelkästään hienoja ralleja.

 

Seuraavaksi Jari Pekka Ralli 14.2.

Heinolassa järjestettävä Jari-Pekka Ralli tarjoaa kilpailijoille kuusi erikoiskoetta, yhteispituudeltaan n.64 kilometriä. Ralli alkaa klo 11.01 ja ensimmäinen kilpailija on maalissa noin klo 17.00.

Kaikkien Jari-Pekka Ralliin lähtöön hyväksyttyjen kesken arvotaan kaksi Pirellin siviilikesärengassarjaa. Lue lisää.

 

Ilmoittautuminen ralliin ja koko sarjaan päättyy siis tiistaina 24.1.2017 klo 21.00. Älä missaa rallia ja hyvää sarjaa!

 

Kuva: Sami Myyrinmaa (kuvassa) ja Kimmo Rostedt olivat onnekkaita Pirelli rengasarvonnassa Limingassa. Osuuko arpa sinulle Heinolassa? (kuva Marko Kyöstilä).


Takaisin uutisiin