F-Rallisarja

Uutiset

Hanaa!-lehti ja Pirelli tukevat kahta rallisarjaa


12.01.2017
Hanaa!-lehti  ja Pirelli tukevat kahta rallisarjaa

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Hanaa-lehti ja menestyksekäs rallirengasmerkki Pirelli lähtevät tukemaan sekä rallin Suomen Juniorimestaruussarjaa että F-rallisarjaa. Tuen myötä varmistetaan molempien sarjojen näkyvyys myös televisiossa.

-Molemmissa sarjoissa on kyse määrätietoisesta harrastamisesta. Rallin SJM-sarjassa ovat mukana niin nuorten luokan lupaukset Cup-taistossa kuin hiukan pidemmälle ehtineet harrastajat kamppailemassa SJM-mitaleista. F-rallisarja on puolestaan pitkään ollut todella suosittu, se tarjoaa niin aloitteleville kuin kokeneillekin harrastajakuljettajille hyvän foorumin mitata vauhtiaan vertaistensa joukossa, näin toteaa Hanaa Kustannus Oy:n toimitusjohtaja Kare Asp.

 
Pirelli-rallirenkaiden maahantuontia hoitava Ilkka Rantala on samoilla linjoilla.

–Nämä molemmat sarjat vievät suomalaisten ralliharrastajien tasoa eteenpäin. Haluamme tällä satsauksellamme varmistaa sen, että niin uransa alkupoluilla olevat kuin pitkälle harrastuksessa ehtineet saavat tuiki tarpeellista TV-näkyvyyttä.


Yhteistyö käynnistyy jo viikonvaihteessa ajettavassa Neste Revonlahti-rallissa. Limingassa ajettava kilpailu käynnistää F-rallisarjan. Jo tämän kilpailun yhteydessä on jaossa tuulilasiin kiinnitettäviä sarjatunnustarroja.


Takaisin uutisiin