F-Rallisarja

Uutiset

Hellström-Järvi kovin tavoittein Heinolan Jari-Pekka ralliin


20.09.2019

Kaksikon kausi sai uuden suunnan elokuussa, kun MM-rallin yhteydessä ajettu Vetomies-kilpailu päätyi kovan taistelun ja nousun jälkeen kolmanteen sijaan. Markus oli erityisen tyytyväinen kilpailun päättäneeseen Leustun Ek:hon, kun siellä ajo sujui hyvin ja auto toimi moitteettomasti.  Hän on ajanut Vetomiehen jälkeen muutaman testin ja 0-autona Karjaalla viime viikonloppuna. Tulevana lauantaina ajetaan neljäs F-rallisarjan viidestä osakilpailusta Heinolan alueella, jonka reitin Markus ja Tapio nuotittivat jo perjantaina. Lauantain urakka alkaa klo 11 aikaan ja kilpailun maali on viiden erikoiskokeen jälkeen klo 16 aikoihin.

 

—On mukava lähteä taistelemaan sarjassa nousua ja kovia sijoituksia Vetomiehen jälkeen, kun viimeisen erikoiskokeen tulosten perusteella tiedämme, että vauhtimme riittää tässä sarjassa mihin vaan. Auto tuntuu nykyisine säätöinen erittäin luotettavalta, pohdiskeli Markus ennen Heinolaan lähtöä kotonaan Salossa.

 

Kaksikko on ennen kahta viimeistä kilpailua sarjassa viidentenä, mutta odotukset kokonaiskilpailussakin on vielä toiveikkaat. Tyypillisesti tässä tasaisessa sarjassa on syksyn kilpailuissa tapahtunut paljon ja tulokset menneet ristiin, joten hyvällä omalla suorituksella saanee paljon hyvää aikaan.

 

Kirjoittanut: Tero Nättiaho

Kuva: teeJii.net

 

Sarjatilanne: 1. Kimmo Linden EMSC 68, 2. Jaakko Ollikkala PokyUA 61, 3. Niko Mäkinen LaihUA 52, 4. Juha Paavlainen MHJ-RT 49, 5. Markus Hellström SaloUA 49.

Lindenillä ja Ollikkalalla on pisteitä kolmesta kisasta, Mäkinen ei aja Heinolassa ja Paavilaisella ja Hellströmin pisteet ovat kahdesta kilpailusta, joten kaikki on vielä mestaruuden suhteen auki. 


Takaisin uutisiin