F-Rallisarja

Uutiset

Hellström-Järvi luokkansa viidensiä Toivakassa


11.06.2019

F-rallisarjan kolmas osakilpailu ajettiin viime lauantaina Keski-Suomen upeilla ralliteillä. Sarjan kärjessä taso on joka vuosi tasaisen kova, mikä tekee siitä erittäin katsojaystävällisen ja suositun. Tällä kertaa rallissa oli mukana myös kuuluisa Ruuhimäen hyppysuora, joka nosti adrenaliinit huippuunsa niin autojen sisällä sekä katsomossa heti kilpailun alussa. Markus nautti Volvon hyppyyttämisestä hellekelillä, joka toi hymyn huulille koko päiväksi.

— Oli mukava ralli ja onnekas olo, kun pääsee vuosi toisen perään kaahaamaan näillä kuuluisilla ja vaativilla teillä. Olisimme Tapion kanssa toivoneet toki vähän parempaa tulosta, vaikka oma ajo sujuikin mukavasti. Ennen syksyn koitoksia meillä on kuitenkin edessä vielä lisää töitä kilpailukyvyn parantamiseksi, summasi Markus lauantaina.

 

Kaksikon kausi jatkuu elokuun alussa, kun he osallistuvat MM-rallimme yhteydessä ajettavaan näyttävään Vetomies-kilpailuun. Viime vuonna Markuksen ja Tapion taival päättyi johtoasemasta, joten tänä vuonna tavoite on taas korkealla. Miehet ovat aina nauttineet MM-rallin tunnelmasta ja mahdollisuudesta saada ajaa suurelle yleisölle. Sininen Volvo onkin ollut monien huulilla reitin varrella, kun kauniisti viimeisteltyä autoa on käskytetty vauhdikkaasti ja näyttävästi.

 

Ohessa linkki Toivakassa ajetun asfaltti-ek:n incariin, jossa Hellströmillä on täpärä maaliintulo. Hauskasti juuri asfalttipätkän aikaan saatiin kuuman päivän virkistänyt sadekuuro.

https://www.facebook.com/markus.hellstrom.37/videos/2725522844130117/

 

F-rallisarja jatkuu 21.9. Heinolassa, mihin Markus ja Tapio starttaavat viidentenä tasapistein neljäntenä olevan Juha Paavilaisen kanssa.

 

Kirjoittanut: Tero Nättiaho, kuva Juuso Kuhanen


Takaisin uutisiin