F-Rallisarja

Uutiset

Hellström-Järvi odottavana Jämsän JMK-ralliin


28.02.2020

F-rallisarjan toinen talviosakilpailu onnistutaan järjestämään pelosta huolimatta Jämsä seudulla tulevana viikonloppuna 29.2.20, kun kelit juuri ja juuri mahdollistavat jo kerran siirretyn rallin. Tosin viiden EK:n reitti on jouduttu typistämään neljään. Markus on kuitenkin erittäin kiitollinen järjestäjille, että näillä pääosin ’Jyskälästäkin’ tutuilla pätkillä päästään taistelemaan varmasti vauhdikas rallipäivä.

 

—Olen aina nauttinut ajaa näitä tämän alueen taatusti nopeita EK:ta on se sitten talvella tai kesällä. Erityisesti odotan osuutta Ouninpohjasta, jossa nuotilla on tunnetusti erityinen merkityksensä. Näillä näkymin Kangasniemen kaltaista lumipyryä ei ole odotettavissa, joten ajolinjoja voi luultavasti hakea oman nuotin mukaan.  Olisi ollut toivottavaa, että teiden pinnoille olisi saatu jääpeite, kun soralla saa jännätä miten nämä piikkipyörät kestävät, aprikoi Markus lähtiessään kohti Jämsää.

 

Tapsa ja Markus lähtevät parantamaan tilannettaan sarjassa kuudennelta sijalta mahdollistaakseen kesän kolmeen ralliin hyvät asemat. Kilpailu starttaa Paunun koululta klo 11:01 ja maalissa ollaan noin klo 16:30. Volvo-kaksikon numero on 6 sarjatilanteen mukaisesti.

 

Teksti Tero Nättiaho

Kuva: Juuso Kuhanen


Takaisin uutisiin