F-Rallisarja

Uutiset

JMK Ralli siirtyy karkauspäiväksi


14.01.2020

F-rallisarjan ensimmäinen osakilpailu JMK Ralli siirtyy nyt kauden toiseksi osakilpailuksi ja se ajetaan lauantaina 29.2.2020. Tällä tavalla F-rallisarjassa pystytään ajamaan kaksi osakilpailua talvella.

 

Keliolosuhteet alkuvuonna ovat katastrofaalisen huonot. Kilpailuja toisensa perään on jouduttu siirtämään. Talven aikaikkuna on selvästi kaventunut. Kun sarjan osakilpailuja pohdittiin viime vuonna, niin ei tämän kaltaiseen tilanteeseen osattu varautua ja toisaalta oli pakko luottaa, että osakilpailut 25.1. (JMK-Ralli, Jämsä) ja 15.2. (Kangasniemi Ralli) ajetaan varmasti talvisissa olosuhteissa. Näin vaan ei käynyt.

– Kuten tiedetään tässä vaiheessa, uuden päivämäärän etsintä on todella haastavaa niin, että kaikkia tyydyttävä ratkaisu löydettäisiin. Kalenteri on aikanaan rakennettu välttääksemme mahdollisimman hyvin päällekkäisyyksiä ja niin, että jokaiselle järjestäjälle löytyisi oma viikonloppu. Nyt kun tällaista siirtoa joudutaan työstämään, on kylmä fakta se että täysin tyhjää viikonloppua ei löydy ja päällekkäisyyksiä tulee, selvitti lajipäällikkö Henrik Frank.

 

Nyt päätetty päivä on siis 29.2. Samana päivänä ajetaan myös Rallin SM -osakilpailu ja tämä vaikuttaa jossain määrin Jämsän lisäluokkiin.


Takaisin uutisiin