F-Rallisarja

Uutiset

KaakkoisRallissa ratkaisun hetken lähestyvät


06.09.2017

F-Rallisarjan toiseksi viimeinen osakilpailu XXIX KaakkoisRalli ajetaan ensi lauantaina 9.9., Miehikkälän maisemissa Haminan Seudun ja Kotkan Urheiluautoilijoiden järjestämänä. Ralli on samalla 40 vuotisjuhlaralli. Viimeksi pisteitä taisteltiin KaakkoisRallissa vuonna 2014, silloin voittoon ylsi yleisessä isäntäseuran Haminan UA:n Mika Krouvi, senioreissa Oriveden Seudun UA:n Kari Kytölä, A-junioreissa yllätysvoittaja oli Hyvinkään UA:n Janne Paulanto ja B-junioreissa pidemmän korren veti Joutsan Seudun UA:n Joonas Soilu. Eli kuten huomataan, voittaa voi monella tapaan, voi olla kotikenttäetua, rautaista kokemusta, joskus voi yllättää muut, sekä B-junnuista noustaan yleisen SM:ään. Tai niin kuin vuoden 2013 F-Cupin B-junnujen voittaja Teemu Suninen on ajanut kaksi kertaa WRC-autolla MM-rallia, tuloksena kuutos- ja nelossija sekä kummassakin rallissa pohja-ajan.

 

Ralliin tuli osanottajia hieman laskettua vähemmän, mutta sarjatilanteet ovat siinä vaiheessa, ettei yritystä tule puuttumaan. Kilpailukeskuksena toimii Harjun Oppimiskeskus (os. Tallitie 66, 49980 Ravijoki). Harjun oppimiskeskus on yksityinen luonnonvara-alan oppilaitos vanhassa, idyllisessä kartanomiljöössä Virolahdella, vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä itään.

Kilpailukeskus avataan klo 8, jolloin paperien tarkistus alkaa, sekä jaetaan materiaali.

Turvallisuustarkastus on alueen konehallissa alkaen klo 9.00.

 

Kilpailun lähtö tapahtuu kilpailukeskuksesta klo 11.01. Ensimmäisenä matkaan starttaa piikkipaikan edellisen kilpailun jälkeen ottanut Kalkkisten UA:ta edustava Lopen mies Joonas Kolehmainen Starletilla. Reitti kokonaispituus on 170 kilometriä ja sisältää viisi (5) erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 66 kilometriä. Tauolle kilpailukeskukseen palataan n. klo 12.55 ja maaliin edelleen samaan paikaan ensimmäistä kilpailijaa odotetaan hieman klo 16 jälkeen.

 

Ralli-info luettelona

29. KaakkoisRalli, Haminan Seudun ja Kotkan UA, la 9.9.2017

Kilpailukeskus: Harjun Oppimiskeskus, Tallintie 66, 49980 RAVIJOKI

Lähtö: klo 11.01, kilpailukeskus

Tauko: n. klo 12.55 kilpailukeskus

Maali n. klo 16.00 kilpailukeskus

 

Katsojaopas 15€ tulee myyntiin klo 9 alkaen (varatkaa käteistä) seuraavasti:

Ravintola SusihukkanenMuurikkalantie 1, Miehikkälä

K-Rauta Hallikainen, Virojoentie 17, Virojoki

Itäväylän Bensis, Helsingintie 1, Hamina

Neste HuttunenSuurniitynkatu 1, Kotka

 

Tulokset ja onlinepalvelut: www.ajaksi.fi

 

Seuraa myös

www.f-rallisarja.fi

 

ja facebookista

F-rallisarja

Kaakkoisralli

 

Kuva: Joonas Kolehmainen starttaa lauantain 9.9. Kaakkoisrallin numerolla 1.

(Kuva Marko Kyöstilä)


Takaisin uutisiin