F-Rallisarja

Uutiset

Kauden nopein ilmoittautuminen - Kimmo Rostedt


16.11.2018
Kauden nopein ilmoittautuminen - Kimmo Rostedt

Kimmo Rostedt paras hetki osui JMK-ralliin Jämsässä, missä Volvo-kuki ajoi luokkansa kakkoseksi 11 lähtijän joukossa. (Kuva Marko Kyöstilä).

 

Vuonna 2017 A-junnuissa ajanut Lahden UA:n Kimmo Rostedt siirtyi kaudeksi 2018 yleiseen. F-rallisarjan kausi alkoi tunnustellen yleisen vauhtia. Maaliskuun alussa ajetussa JMK-rallista tuli sitten luokan kakkossija 11 lähtijän joukossa. Loppukausi menikin sitten hieman alakuloisesti. Kaasujalka-rallissa tekniikka petti ja Kiteellä Volvo-kuski suistui kovasta vauhdista maapenkkaan ja auto sai melkoisen tällin. Onneksi miehistö selvisi ilman suurempia murheita. Auton saaminen kuntoon vaati kyllä melkoista jumppaa tallilla.

 

Rostedt lähtee ensi kaudeksi kokeilemaan nuottiluokkaa.

– Ensi kaudelle en oikein uskalla asetella tulostavoitteita. Lähdetään opettelemaan nuotista ajamista. Eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi tavoitetta. Toki olisihan se kiva saada, jossain kisassa saada vähän tulosta, jutteli Kimmo ja jatkaa vielä tavoitteistaan, yksittäisistä kisoista on tullut jonkinlaista menestystä, mutta haluaisin onnistua myös sarjan loppupisteissä. Tänä vuonnakin talven jälkeen tilanne oli mukava, mutta sitten alkoi alamäki.

 

Kimmo on ajanut F-Cupia/rallisarjaa jo monta vuotta ja jälleen veri sarjaan.

– F-rallisarjaan lähteminen oli itsestään selvyys minulle, toki myös sen takia, että olen ollut osaltani kehittämässä sarjaa. Mutta myös muutenkin sarja kiinnostaa. Sarjassa on kilpailijoiden kesken hyvä henki, kisoissa on aina hauskaa ja näkee tuttuja ympäri Suomen. Autot ovat nopeita ja hienoja. Itselle ei oikein löydy vaihtoehtoa muista sarjoista, perustelee 35 vuotias yrittäjä Suomen Lahesta.

 

Kaikki ei mene aina putkeen, siitä tuli karvas kokemus Kiteeltä, missä ajo päättyi jo muutaman kilometrin jälkeen ulosajoon. Tässä Kimmo miettii syitä moiseen.

- Ei mennyt kuin Strömsössä, mietiskeli Kimmo itärajan tuntumassa Kiteellä. Raju ulosajo päätti kauden jo ennen viimeistä osakilpailua. (Kuva Marko Kyöstilä).

 

Kimmo lähettää terveisiä sarjasta kiinnostuneille.

– Nyt vaan kaikki mukaan ajamaan äffää. Toivotaan, että mukaan lähtee iso nippu uusia yrittäjiä. Osakilpailut ovat mukavasti keskellä Suomea. Olisihan se kivaa, jos nuotissakin olisi 2018 kärkiukot vauhdin mittareina.

 

Kimmon menoa vauhdittavat:

Nisulan Maansiirto Oy, Päijät-Hämeen AD-Autohuolto, ML-Puhdistuspalvelu,

StoneTrans, Kulmar Oy, Päijät-Hämeen Kiinteistörappaus, TT-Teippi, Kuljetus Risto Salomaa, Kuljetus Lari

Liikonen, Lahden MP-Service, Uutelan Maansiirto, Lahden Raskaskonehuolto, Powerbyte, AJL-Engineering.

 

Turaamistamme voitte seurata facebookista sivulta: Rostedt racing.

https://www.facebook.com/Rostedt-racing-171643646213541/

päätti Rostedt.


Takaisin uutisiin