F-Rallisarja

Uutiset

Kuusi mestaruutta jaossa F-rallisarjan finaalissa


17.10.2019

F-rallisarjan finaalissa Petäjävedellä on korkeat panokset, kun siellä taotaan kuusi mestaria. Ainoastaan seniorien mestaruus on ratkennut. Kari Kytölä varmisti historiallisen seitsemännen mestaruuden jo viimeistä edellisessä osakilpailussa Heinolassa. Finaalissa ovat vielä jaossa yleisen klassikon, kaksi- ja nelivetoisten nuottiluokkien, juniorien, Tulokas- että Original Cupin mestaruudet.

 

Petäjäveden UA otti järjestääkseen F-rallisarjan päätösosakilpailun, kun Laihian UA ilmoitti, että he ovat pakotettuja vetäytymään osakilpailun järjestämisestä tekijöiden vähyyden vuoksi. Laihian UA on kuitenkin mukana järjestämässä toista erikoiskoetta. Kymmenes Kyläseppäralli ajetaan ensi lauantaina 19.10. Alkujaan Petäjäveden UA:n piti järjestää vain kyläralli, mutta siitä paisui lopulta yksi kauden suurimmista ralleista. Määräaikaan mennessä ralliin ilmoittautui peräti 187 osallistujaa.

 

Tästä luet ralli-infon, joka sisältää yleisölle tietoa rallipäivän tapahtumista sekä rallipakettien myynnistä, lippujen hinnoista ja erikoiskoekuvauksista, sulku- ja ihanneajat, kilpailunkeskukset ym.

 

Tästä löydät tietoa sarjatilanteista, klikkaa otsikkoa

 

Yleinen klassikko

 

2WD nuottiluokka

 

4WD nuottiluokka

 

Seniorit

 

Juniorit

 

Original-Cup

 

Tulokas-Cup

 

Lähde katsomaan ja kannustamaan!

Tervetuloa Petäjävedelle!


Takaisin uutisiin