F-Rallisarja

Uutiset

MUISTA ILMOITTAUTUA JO TÄNÄÄN TAI VIIMEISTÄÄN HUOMENNA TIISTAINA 12.2.2019 KLO 23.59!


11.02.2019
Vielä hurja määrä pisteitä jaettava F-rallisarjassa!

 

Muistathan, että F-rallisarjan ilmoittautuminen päättyy tiistaina 12.2.2019 klo 23.59 eli täsmälleen samaan aikaan, kun kauden toisen osakilpailun Kuhmoisten 2. sorarallin ilmoittautumisaika umpeutuu.


Lue kymmenen (10) HOXin ohjelma!

 

HOX 1
Jäljellä on vielä neljä osakilpailua, joten kaikki on mahdollista!
Joka kategoriassa (yleinen, nuottiluokat, seniorit ja juniorit) loppupisteisiin lasketaan neljä parasta osakilpailua, joten et ole vielä menettänyt mitään, jos Hankasalmi jäi väliin. Toki heillä jotka saivat sieltä pisteitä, ovat hieman karussa, mutta kiinniotettavissa.

 

HOX 2
Nuottiluokat. Viimeisessä osakilpailussa jaetaan puolitoistakertaiset pisteet eli mukaan vain.

 

HOX 3
Nelivetoisten nuottiluokka vain yksi kilpailija (Jari Puntanen) otti avauskisasta pisteitä. Lisää mahtuu sarjaan, vaikka kuinka monta. Eniten pisteitä kerännyt on Cup-mestari 2019! Kaikki puhuvat, kuinka autoja on talleissa, nyt vain pölyt päältä ja viivalle tuulettamaan kalustoa. Kuhmoisissa nelikot laukkaavat heti kaksivetoisten perään, kuten päätöskisassakin Laihialla 5.10. ja Toivakassa nelivetoisten kärkiukko lähtee numerolla 1. Eikö muka kiinnosta?

 

HOX 4
Vaikka nyt mennään plussan puolella, niin 15 vuorokauden ennusteissa, öisin käydään selkeästi pakkasella Kuhmoisten tasolla. https://www.foreca.fi/Finland/Kuhmoinen/15vrk

 

HOX 5
Kuhmoisten 2. Soraralli tarjoaa viisi (5) erikoiskoetta yhteensä 73 EK-kilometriä, vaativia teitä.

 

HOX 6


Pirellin kesärallirenkaita. Kuhmoisten ja Hankasalmen kisoissa luokissa 1-9 lähtöön oikeutettujen kesken arvon kaksi neljä renkaan settiä Pirellin kesärallirenkaita.

HOX 7


Joni Hiipakka ja yrityksensä PME-Control Oy antavat tonnin riihikuivaa rahaa arvottavaksi. Eli kaikissa kategorioissa (yleinen, nuottiluokat, seniorit ja juniorit) arvotaan 250 euroa kussakin.

 

HOX 8
ja sitten vielä sarjalaiset ovat 5.500 €:n umpitrailerin arvonnassa Heinolassa.
Kauden neljännen osakilpailun järjestäjä Heinolan UA yhteistyökumppaninsa WestMacin kanssa tarjoaa F-rallisarjalaisille lisäporkkanaa. He arpovat oman Jari-Pekka rallinsa yhteydessä Talas -merkkisen umpiautonkuljetustrailerin, joka arvon on 5.500 euroa.
– Jokainen sarjaan ilmoittautunut kilpailija saa yhden arpalipukkeen per startattu osakilpailu (Hankasalmi, Kuhmoinen, Toivakka). Meidän omassa kilpailussa Jari-Pekka rallissa jokainen startannut kilpailija saa sitten kaksi arpalipuketta. Arvonta suoritetaan rallimme palkintojenjakotilaisuudessa, kertoi Heinolan UA:n Kari Kukkamäki, mukana ovat kaikki Jari-Pekka rallin kilpailijat F-rallisarjalaisten lisäksi.

 

HOX 9
Mikäli haluat kovia kisoja, niin F-rallisarja on sinulle sopiva, lähde mukaan

 

HOX 10
MUISTA ILMOITTAUTUA JO TÄNÄÄN TAI VIIMEISTÄÄN HUOMENNA TIISTAINA 12.2.2019 KLO 23.59!

 

Kuva: Lasse Hirvijärvi vauhdissa Hankasalmella (kuva Marko Kyöstilä)


Takaisin uutisiin