F-Rallisarja

Uutiset

Marko Haapsaari puolustamaan mestaruuttaan nuotissa!


03.02.2020
Marko Haapsaari puolustamaan mestaruuttaan nuotissa!

F-rallisarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan vihdoin 15.2.2020 Kangasniemellä. Ilmoittautuminen XIX Kangasniemi-ralliin päättyy jo huomenna ti 4.2.2020 klo 21.00. Saadakseen saavuttamansa pisteet Kangasniemeltä on kilpailijan ilmoittauduttava myös F-rallisarjaan samaan hetkeen mennessä (ti 4.2.2020 klo 21.00).

Kangasniemellä on hienot talviset kelit. Tiet ovat jäässä ja jäätyvät kuluvalla viikolla edelleen. Myös viikonloppuna on luvattu lisää lunta.

Eli nyt vaan ilmoittautumaan!

 

Viime vuoden kärkikolmikko mukana

Viime vuonna ajettu kaksivetoisten Nuotti 2WD tunnetaan tänä vuonna nimellä Nuotti, jota tullaan käyttämään tiedotuksessa. F-rallisarjan nuottimestaruuksista taistellaan nyt kolmatta kertaa. Ensimmäisen mestaruuden kaksivetoisissa vei paluun tehnyt Kosti Katajamäki. Katajamäki lopetti kauden jälkeen uudelleen mestarina.

Viime vuonna päätöskilpailussa mestariksi nousi Luumäen 33-vuotias Marko Haapsaari. Mestaruus oli Haapsaarelle jo toinen, sillä hän oli B-juniorien mestari vuonna 2016. Mukana on myös kaksinkertainen hopeamitalisti Salon UA:n Markus Hellström ja viime vuoden mitalikolmikon täydentää Pohjankyrön UA:n Jaakko Ollikkala. – Eipä ole kelit suosineet. Viikonloppuna päästiin hieman Savitaipaleella kurvailemaan. Nuotissa on vielä paljon parannettavaa, joten olisi ollut hyvä päästä harjoittelemaan enemmän. Autoon saatiin sentään pikkuisen lisää ruutia, jutteli hallitseva mestari Haapsaari.

Viime vuodelta ovat mukana varmuudella myös Juha Paavilainen. Mutta mukaan on tullut myös erittäin kovia haastajia. Moninkertainen Suomen mestari Joonas Lindroos, Samuli Nevä, Jari Kihlman, Jonne Luotonen ja F-Cupin avausvuoden 1991 kakkonen Mika Korhonen. Tässä on vain osa mainittuna.

Joukko ehtii täydentyä vielä runsaasti ennen huomista.

 

Lähde nyt mittaamaan vauhtia F-rallisarjan nuottiin, sieltä löytyy varmasti sopiva mittari

 

Kuva: Marko Kyöstilä


Takaisin uutisiin