F-Rallisarja

Uutiset

Mauri Kaljunen lähtee ajamaan ensi kertaa nuotista


23.12.2017

– Moottoriurheilu ja varsinkin ralli on kiinnostanut pienestä pitäen. Penkalla tuli seurailtua aina vuoteen 1999 saakka, jolloin hankin ensimmäisen ralliautoni ja silloin ajoin myös ensimmäisen rallini, näin kertoo 43-vuotias Mauri Kaljunen, joka asuu Lappeenrannassa ja työskentelee paikallisella työpäällikkönä.

 

Ensimmäisen kerran Mauri lähti F-Cupiin vuonna 2006.

– Silloin ajettiinkin koko sarja B-junnuissa. Loppusijoitus sarjassa oli 15. Sen jälkeen on ajettu rikkonaisia sarjoja A-junnuissa ja yleisessä. Parhaana saavutuksenani pitäisin vuoden 2014 Jari-Pekka Rallin yleiskilpailun 10. sijaa ja oman luokan 3. sijaa, jutteli Mauri.

 Kaakkoisralli 2017. (Marko Kyöstilä) 

 

– Meillä on erittäin hyvä tiimi, jolla on kierretty F-cupia ja rallisarjaa juuri tuolta vuodesta 2006 lähtien. Siinä on mukana hyviä reissuja ja muutama vähemmän hyvä reissu. Tänä vuonna päätin lähteä mukaan, koska työryhmä sai uudet säännöt aikaiseksi ja nuotista ajaminen tuli mahdolliseksi. Nuotista meillä ei ole kokemusta yhdestäkään rallista, mutta eiköhän se siitä matkan varrella kehity. Tälle kaudelle ei aseteta mitään tulostavoitteita. Pyritään ajamaan mahdollisimman monta kisaa ja ne maaliin saakka, perusteli Mauri valintaansa.

 

Maurin edesottamuksista löytyy valokuvia ja videoita netistä www.ajaracing.1g.fi ja muita touhuilua henkilökohtaiselta face-sivulta.

 

Maurin menoa vauhdittavat seuraavat yhteistyökumppanit:

Jukan Lasipalvelu, Taxikko, Metsäkone Shöjolm, Carel Contanct Kurottajapalvelu, Imatran Mainoslahja.

 

Kuva: Mauri Kaljunen ja Jari-Pekka Ralli 2017. Paras saavutus Cupista tuli juuri Heinolasta, mutta jo vuonna 2014 (Marko Kyöstilä).


Takaisin uutisiin