F-Rallisarja

Uutiset

Mestarista haastajaksi – Jonni Ruottunen


03.01.2017

Lisää Volvo-voimaa yleiseen tuo Lempäälän UA:ta edustava, viime kauden A-juniorien mestari Jonni Ruottunen.

 

- Ensimmäinen kausi yleisessä, joten katsotaan mihin rahkeet riittää. Onhan tämä kieltämättä sellainen hetki, jonka eteen on töitä tehty, että päästäisiin mittaamaan yleisen vauhtia ajamalla, eikä vain seuraamalla tulospalvelua ja miettimään, että mihin se oma aika olisi riittänyt, pohdiskeli Jonni ja jatkoi, samaa puuroa ne muutkin kuulemma syövät, joten ei sinne nöyristelemään lähdetä.

 

- Limingasta olisi tarkoitus aloittaa ja jokainen kisa kiertää, jos luoja vaan suo. Sarjan levittäytyminen ympäri Suomea on aiheuttanut monissa piireissä varmasti puheita, niin kuin aina aiheuttaa, kun kaikkia ei voi miellyttää, ja näitä tuskin saadaan sellaisiksi, että jokainen olisi tyytyväinen.

 

- Junnuvuosien jälkeen tässä kohtaa kuuluisi varmaan sanoa, että "lähdetään kirkastamaan viime kausien sijoituksia", mutta tosiasiahan on niin, että jos muutama pytty kauden aikana matkaan tarttuis ja loppupisteissä oltaisiin 10 nipussa niin tyytyväinen täytyy olla.

Jos vaan ranteet ja rahat piisaavat, niin laitetaan ne isommat tavoitteen kaudelle 2018.

 

Ruottunen on tehnyt kaluston kanssa hommia tauon aikana.
–Junnuvuosina on matka meinannut pariinkin otteeseen katketa tai hiipunut ratkaisevilla hetkillä "euron" vikojen takia. Tauon aikana Volvo on läpikäyty ja nyt toivotaan, että "euron" viat on selätetty ja saataisiin niiltäkin osin ehjä kausi ja eipä niitä "peltikässyjäkään" ikävä ole.

Volvoa myös hivenen "päivitettiin" siinä toivossa, että sekunteja saataisiin pois. Testikilometrit on tässä vaiheessa nolla, mutta tarkoitus olisi ennen Liminkaa käydä hieman pärryyttelemässä, ettei tarvise Liminkaan asti lähteä remonttia tekemään. Samalla ropistellaan ruosteetkin ranteista, jutteli Jonni.

 

Kakkosen hommia hoitelee tuttuun ja varmaan tapaan Niemelän Mikko ja huollossa häärii ne ketkä kulloinkin on saanut "äiteeltä" vapaata.

 

Tässä vaiheessa kiitos kaikille penkkakannustajille, jotka elätte hengessä mukana - morotus penkalta piristää aina. Menoamme voit myös seurata facebookissa Ruottunen Racing Team sivulla (likettääkin saa)

https://www.facebook.com/groups/733124780105531/?fref=ts

sekä Rallybaron sivustolla 

http://www.rallybaron.fi/

 

Mukana menossa ja ajamisen mahdollistaa.

Netbaron, Tekivai, Sammon Auto, Verhoomo Sorsa, Protec, Villein Oy, Bluechem Group, Hämeen Asennus, Taksi Tero Mäki, Kumho Tires, Autokorjaamo Tmi Joonas Maijala, Juuso Jalovaara, Äijä sponssaa ja special thanks Bengai Haglund/Bengans Racing.

 

Eipä tässä nyt muuta kuin toivotellaan kanssakilpailijoille rehtiä ja tasaista kautta 2017!

 

Kuva (Marko Kyöstilä)

Jonni Ruottunen ajoi viime kaudella luokkavoiton jokaisessa ajamassaan F-rallisarjan osakisassa.


Takaisin uutisiin