F-Rallisarja

Uutiset

Nyt luodaan uutta!


02.08.2018

Nyt on oiva mahdollisuus tuoda omaa valmistautumista esille otsikolla ”Talleissa Tapahtuu”.

Tässä teille malli/ohjetta. Käytä tilaisuutesi hyväksi.

 

Kesäkuun alussa, 5.6. pidetyssä F-Rallisarjan keskustelutilaisuudessa nostettiin esille toive, että F-Rallisarjan kuljettajilla ja TV-toteuttajalla (BV-Team) olisi mahdollisuus toteuttaa hieman "taustoittavia" videoklippejä, joilla tuotaisiin esille hieman kilpailijoiden tekemisiä kisojen välissä teemalla "Talleissa Tapahtuu".

 

Nyt tähän on mahdollisuus, ja videoita tullaan julkaisemaan YouTubessa BV-Teamin kanavalla. Ajatus on, että videot sisältäisivät aineistoa, jossa kerrotaan mitä talleissa tapahtuu ennen kilpailua, kilpailun jälkeen, miten autoa rakennetaan, mitä uusia hankintoja on tehty ja yleisesti asioita jotka liittyvät ralliin sekä F-Rallisarjaan. Sana on ns. "vapaa", toki kunhan pysytään hyvän maun rajoissa ja loukkaamatta ketään tahoja. Huumori ja rento ote on toki tässä kohtaa enemmän kuin toivottua!

 

Ajatus on se, että kilpailijat itse tuottavat aineiston videoilla, jotka sitten julkaistaan BV-Teamin toimesta.

 

Tässä vielä ohjeet videoiden toteutukseen ja toimitukseen:

 

Pituutta ei yli viittä minuuttia, suositus n. 3 minuttia.

 

Videot toimitetaan "valmiina" pakettina, textit yms. Bv-Team lisää, kuljettajan niin halutessa (esim. We Transfer!).

 

Materiaali jaetaan ensin Bv-Teamin YouTube kanavalla, josta sen voi jakaa haluamassaan paikassa. Näin saadaan ne keskitettyä yhteen paikkaan, jossa kaikki videot ovat nähtävillä.

 

Tämä palvelu on F-Rallisarjan kuljettajille ilmainen. Parhaita videoita/osia niistä voidaan myös käyttää F-Rallisarjan tv-ohjelmissa. Lähes kaikki videoformaatit käyvät, kunhan kuvasuhde on 16/9. Sopimattomia, loukkaavia jne. videoita voidaan myös jättää julkaisematta, Bv-Teamin harkinnan mukaan

 

Lisätiedot:

 

Arto Syynimaa, BV-Team, 0400-164234, bvteam.motorsport@gmail.com


Takaisin uutisiin