F-Rallisarja

Uutiset

Pasi Laaksomaa mukaan seniorien mittelöihin


17.12.2019

 Pasi Laaksomaa lähtee Susannan kanssa kiertämään ensi kauden senioriluokkaa. 

 

Todella ahkerasti kilpaileva lahtelainen Pasi Laaksomaa on hankkinut talliinsa Honda Civic Type R:n ja lähtee mukaan seniorien kanssa vääntämään paremmuudesta.

 

Omistamansa Pasastar Oy:n toimitusjohtajana työskentelevä Laaksomaa on ajanut VW Pololla lähinnä Trophy-kisoja.

– Olemme nyt ajaneet tosiaan Pololla Trophy-sarjaa ja muita kisoja. Nyt piti tehdä jotain uutta, ja F-rallisarjan senioreissa tuntuu olevan paljon porukkaa ym. uutta väriä toimintaan.  Toki Polollakin jatketaan aina, kun ehditään, onpahan hyvää treeniä sarjakisoihin, selvitti helmikuussa 58 vuoden iän saavuttava lahtelainen.

 

Pian jo 40 vuotta autourheilua harrastanut innostui autourheilusta 80-luvun alussa.

– Olimme vuonna 82 seuraamassa jokkista kaverin kanssa ja meinattiin että eiköhän mekin lähetä kokeilemaan.  Hetken mietittyämme päätettiin kuitenkin ostaa ralliauto. Ensimmäinen auto oli Isuzu Bellet. Voin sanoa, että oli kamala auto ajaa. Isuzussa oli jo silloin "lukkiutumattomat jarrut", sillä puolen kilsan jälkeen mikään jarruista ei ollut apua. Ennen rallia pelattiin Virtasen Tapsan kanssa tikkiä, jolla ratkaistiin kumpi ajaa ekan rallin. Minä hävisin ja niin Tapsa ajoi ensimmäisenä kisan. Minä pääsin ratin taakse toisessa kisassa. Siinä vaiheessa Tapsa sanoi, että saat ajaa jatkossakin.

 

Pasi Laaksomaan Civicin ensi kauden look.

 

–  F-rallisarja on tuttu, sillä olen ajanut useasti lisäluokissa. Nyt seniorien tulokkaana ja seniorien vauhtia seuranneena tuntuu, että luokassa mennään melkoista vauhtia. Silti tähtäin on sijoittua viiden joukkoon, vahvistaa Laaksomaa ja toivoo mukaan runsasta osanottoa, että saadaan hienoja kisoja.

 

Päijät-Hämeen UA:ta edustavan Pasin ja Susannan menoa vauhdittavat Apu-lehti, Cloud Center, PasaStar, Kamitec, Pirelli, Mark Art, Lounasravintola Maestro, Gram, Leaddesk, Mainostoimisto Fortuna, Lahden Autolasikeskus, H Keittiöt ja Etra.

 

Pasin otteita voi seurata netistä www.pasilaaksomaa.comja facesta Laaksomaa Racing Team.


Takaisin uutisiin