F-Rallisarja

Uutiset

Tämän kauden B-junnujen pronssimitalisti Jussi Nordberg jälleen mukan


28.12.2017

– Rallisarja on aina mukavampi kuin yksittäisempi kilpailu. Niinpä tehtiin päätös, että eiköhän tänäkin vuonna sentään sarja ajeta läpi, vahvisti ahkerasti kilpaileva Rauman UA:n Jussi Nordberg, joka nousi Lapualla viimeisessä osakilpailussa B-junnujen pronssille. Jussi on 36-vuotias yrittäjä Raumalta. Konttorihommia puolestaan hoitelee Jussi ”Volvo” Koskinen.

 

Jussi on kotoisin Luvialta.

– Kun on kotoisin meren rannasta ja niin 6 vuotiaasta saakka jääradan teko ja siellä ajaminen on kuulunut talvien mielipuuhiin. Ralliautoilu on kauan ollut haaveissa. Ajattelin pari vuotta sitten, että ellen nyt aloita, niin sitten se jää aloittamatta.

 

Jussi Nordberg kokosi kauden korkeimmat pisteet Toivakka rallissa kesäkuussa. (Marko Kyöstilä.

 

Saavutukset ja tavoitteet?

– Saavutuksista ei niin hirveästi ole kerrottavaa, vähättelee Jussi ja jatkaa Vuoden 2017 sarjasta B-junnujen kolmas sija on parempi, mitä osattiin kauden alussa odottaa. Kauden 2018 sarjassa tavoitteeni on junnujen mestaruus. Mukana on kuitenkin paljon niin kovia kasvoja, että yhtään pistettä ei taatusti saa lahjaksi.

 

 

Lopuksi Jussi haastaa mukaan.

– Kaikki, ketkä haaveilevat vielä joskus aloittavansa ralliharrastuksen, niin nyt mukaan, ei tartte sit kiikkustuolissa harmitella et miksen mää sillo!

 

Pääkuva: Jussi Nordberg vauhdissa Kiteellä helmikuussa 2017 (Marko Kyöstilä).


Takaisin uutisiin