F-Rallisarja

Uutiset

Toni Gardemeister Tulokas-Cupin kummiksi


15.01.2019

Monen muun tittelin lisäksi on Toni Gardemeister myös Vetomies.

 

Toni Gardemeister on ralliammattilainen monellakin tapaan. Toni alkoi ajamaan rallia heti, kun siihen oli aikanaan mahdollisuus. Tie vei sitten lopulta rallin MM-sarjaan tehdaskuskiksi ja palkintopalli tuli sielläkin tutuksi. Äffäläiset ovat tietenkin Tonillekin tuttuja, sillä Toni ajoi vuonna 2007 vetomieskisan voittoon. Tuorein menestys TGS-Worldwidella on viime vuoden tiimien Suomen mestaruus.

Toni on ajouransa jälkeen tehnyt töitä eri rallitalleille ja vetää nyt omaa tiimiään, jonka kuskeina ovat toimineet mm. Kalle Rovanperä ja Eerik Pietarinen. Ajaapa Rovanperä tulevan Monte-Carlonkin Tonin TGS-Worldwiden kalustolla.

 

Tästä pokaalista kilvoittellaan Tulokas-Cupissa.

 

Tulokas-Cup huippuhetki kolmelle kehityspäivä Toivakan osakilpailun jälkeen

Tulokas-Cupin osanottajat kamppailevat Tonin lahjoittamasta kiertopalkinnosta (Toni Italiassa voittama). Toni tulee seuraamaan Tulokas-Cupin kilpailijoiden edesottamuksia eri osakilpailuissa.

– Uusien juniorikuljettajien määrä on laskenut jo monta vuotta, niinpä haluan omalta osalta ja yritykseni TGS-Worlwiden puolesta kantaa oman korteni kekoon. Kiertopalkinnon lisäksi aion seurata tulokkaiden edesottamuksia niin kilpailuissa kuin muutenkin. Talvikauden kahden kilpailun sekä Toivakka-rallin jälkeen tulokkaiden sarjajohtaja ja kaksi muuta ansioitunutta kilpailijaparia pääsevät ns. kehityspäivälle, joka järjestetään jossain harjoituskeskuksessa kesän 2019 aikana. Kehityspäivässä keskustellaan niin rallin taustoista ja kaikesta mikä liittyy ralliin, sarja-ajamiseen jne. Kilpailijoiden pitää ottaa kalustonsa mukaan, sillä tarjolla on myös ajovinkkejä, kertoo Gardemeister. Tonin pitämä kehityspäivä on varmasti sellainen palkinto, mitä kannattaa tavoitella. Tulokkailla on nyt todella hieno mahdollisuus päästä kehittämään itseään mestarin oppiin.

 Tonin tiedot ovat nyt myös rallin lajiryhmän käytössä.

 

Gardemeister rallin lajiryhmään

Tonihan valittiin myös rallin lajiryhmään vuoden alusta alkaen ja näin hän tarjoaa osaamistaan myös koko kentän tarpeisiin.

– Minua voi nykiä hihasta tai ottaa muutenkin yhteyttä kaikista ralliin liittyvistä asioista. Jos sinulla on kehitysideoita ym. Ota reippaasti yhteyttä.

 

 Viime vuoden Tulokas-Cupin voiton vei Toni Luukko. (Marko Kyöstilä)

 

Ohjeita Tulokas-Cupin ilmoittautumiseen

Jos Sinulla ennen kauden 2019 alkua maksimissaan kymmenen nousupistettä, voit osallistua Tulokas-Cupiin. Lähetä tieto halustasi osallistua Tulokas-Cupiin, sähköpostitse: jorma.mikkola@hanaa.fi. ja mukaan tiedot Tulokas-Cup, nimi, seura, luokka

 

https://www.tgs.fi/


Takaisin uutisiin