F-Rallisarja

Uutiset

Tuomas Kamila valitsi junnujen sijaan yleisen Klassikon.


07.01.2018

Sarjasääntöihin tuli hyviä muutoksia ja tietysti sarjapalkinnot houkuttelivat lähtemään äffään. Toki ensin oli mielessä ajaa vielä junnuissa, mutta rohkaasin itteni ja ilmoottauduin isojen poikien luokkaan, näin kertoi valinnastaan 21-vuotias Laihialla asuva Tuomas Kamila, joka hankkii ajamalla rekkaa.

 

  Tuomas aloitti kauden Starletilla. (Kuva Marko Kyöstilä)

 

Tuomas aloitti viime kauden Starletilla, mutta jatkuvat tekniset murheet saivat hänet vaihtamaan kalustonsa ennen sorakautta. Nyt ajokkina on Opel Astra F GSi 16V. – Viimeisimmät viisi sarjan kisaa on päättynyt erilaisiin tekniikkamurheisiin, joten nyt olisi päällimmääne tavoote ajaa ehjä kausi, ja jospa siinä sivussa tulisi sitten jonkun näköönen pyttyki, jutteli Tuomas tavoitteistaan. Vaikka F-rallisarjan kisat menivätkin penkin alle, niin mies antoi näyttöjä syyskuisessa Pohjanmaa-rallissa. Siellä laihialainen oli nopein ilman nuottia ajava ja kaksivetoisista toiseksi nopein Jari-Matti Tiilikan jälkeen.

 

 Toivakassakin kisa päättyi jo avauspätkällä. (Kuva Marko Kyöstilä)

 

Kyllä se rallikärpänen puri jo pikkupoikana, kun isä ajoi rallia. Sitä tietysti seurattiin penkalta ja kasetilta eikä pienen pojan mielessä muuta ollutkaan, kun ruveta rallikuskiksi isona, selvitti Tuomas.

 

 

  Tuomas vauhdissa seuransa Laihian seurakilpailussa. (Kuva Jukka Niemelä).  

 

Tuomaksen vauhtia voi seurata facebookissa liittymällä ryhmään Kamila Racing

 

 

Kaudella 2018 Kamila Racingin menossa mukana:

Rengasmesta,  Maanrakennus Kasit Oy, Kyreka Oy,  Alanen Group, Rally team Kasing,  Riihimäki Trans, Traktoriurakointi Hannu Valkama, Maanrakennus Tapio, Neste Puistohulmi Oy, Fjellrevene Tromsø, Raitaa.fi, Pohjanmaan LVIS Säätö ja huolto Oy, Lai-Teräs Mäkinen Ky sekä R Koskinen & kumpp. Oy

 

Pääkuva: Tuomas Kamila kävi kokeilemassa vauhtiaan Lapualla. Hyvän alun jälkeen voimansiirto petti kakkospätkällä. (Marko Kyöstilä).


Takaisin uutisiin