F-Rallisarja

Uutiset

Vesa Hirvonen jälleen voittojahtiin Lapualle


13.10.2017

F-rallisarja päättyy lauantaina Lapuan ympäristössä, jolloin panosta riittää sarjan kärkisijoilla. Vesa Hirvonen on sarjapisteissä kuudentena, mutta monien ongelmien johdosta mahdollisuudet sarjan mitalisijoille ovat jo menneet.

Keski-Karjalan UA:n kuljettaja lähtee positiivisella mielellä hakemaan oman luokkansa voittoa kauden päätöskilpailusta.
Hirvonen ja kartanlukija Toni Näsman ovat olleet läpi kauden kilpailukykyisessä vauhdissa BMW M3 -kilpurilla, mutta parhaimmillaan tulokseksi ovat jääneet luokan kakkos- ja kolmossijat.
- Luokkavoitto ei ole jäänyt kauaksi, joten sitä täytyy nyt tosissaan yrittää. Tällä kaudella on ollut monenlaista epäonnea tekniikan kanssa, mutta myös itse olen sohlannut ja menettänyt sijoituksia, Hirvonen kertasi.
- Syksyn aikana viat on kaivettu autosta pois ja moottoriin saatiin parannusta. Lähtökohdat kisaan ovat kunnossa. Toivottavasti päästään nyt ajamaan ehjä kisa.
- Kauden tavoite oli yltää sarjassa kolmen joukkoon, mutta niin tasaisen hyviä onnistumisia ei ole saatu ajettua. Yksi sija olisi mahdollisuus onnistuessaan nousta sarjataulukon kuudennelta sijalta, Hirvonen laski.

 

Kuva: Vesa Hirvonen jahtaa avausvoittoa päätöskisasta.

(kuva Marko Kyöstilä)

Teksti: Jarno Saari


Takaisin uutisiin